O nas


NAŠE PODJETJE

Smo podjetje, ki se ukvarja s prodajo masažne opreme in masažnih storitev. Z bogatimi izkušnjami pri prodaji masažnih pripomočkov, kakor tudi storitvah vam želimo pomagati ter svetovati pri izbiri in nakupu želenih izdelkov in storitev. Osnovno vodilo našega podjetja je zagotavljanje kar se da prijaznega in enostavnega spletnega trgovanja, pri čemer je kakovost izdelkov in storitev primarnega pomena. V naši ponudbi si lahko ogledate široko paleto kakovostnih izdelkov, ki jo nameravamo v prihodnosti tako razširiti kot poglobiti. Kot fleksibilno mlado podjetje svojo ponudbo prilagajamo svetovnim trendom in se hkrati trudimo, da lahko izdelke in storitve nudimo po kar najbolj konkurenčnih cenah.


OSNOVNI PODATKI PODJETJA:

Simon Kralj s.p.

Repnje 17

1217 Vodice

Matična številka: 6022855

Davčna številka: SI88423042

Številka transakcijskega računa:SI56 3500 1000 1014 338 račun odprt pri BKS BANK AG

GARANCIJA:

Nekateri izdelki iz naše ponudbe imajo priloženo originalno tovarniško garancijo, sicer je le ta navedena na računu. Izdelki pri katerih je to samoumevno, nimajo garancije oziroma garancijski rok ni naveden.

VRAČILO BLAGA:

Kupec lahko kupljeno blago v 30 dneh po prejemu vrne v prostore Trgovine Kralj, ki se nahaja na naslovu Repnje 17, 1217 Vodice.

OB VRAČILU BLAGA MORA KUPEC:

-vrniti izdelke nepoškodovane

-vrniti izdelke v originalni embalaži

-priložiti mora kopijo računa

V lasti imamo tudi masažni salon v katerem uporabljamo vse pripomočke, ki so vam na voljo na naši spletni trgovini, kjer jih lahko tudi vidite in preizkusite.

S Spoštovanjem, Simon Kralj